Menu

Webhosting

Op verzoek van klanten biedt Mediabreed ook webhosting aan. Alleen in combinatie met een door Mediabreed ontwikkelde website of met een onderhoudspakket van Mediabreed.

Heel simpel gezegd is webhosting de verhuur van ruimte op een webserver en mailserver voor uw website en e-mailaccounts. Hierdoor staan uw website en mailboxen 100% van de tijd in verbinding met het internet. Dit maakt dat uw website bezocht kan worden door bezoekers, en u de e-mail ontvangt gericht aan uw e-mailadres.
Verder komen er ook zaken als een domeinnaam, dataverkeer, databases, SLL en FTP aan te pas.

Webhosting is typisch zo’n dienst waar je niet bij stil staat totdat er een probleem is. En wanneer er een probleem is, dan is het vrijwel altijd meteen een groot probleem: website down, e-mail doet het niet meer, etc. Problemen die zo snel mogelijk opgelost moeten worden!

Hiervoor moet u dan contact opnemen met de webhoster. Vaak kunt u deze niet bellen maar moet u een zogenaamd ‘helpdeskticket’ aanmaken; een soort e-mail waarna u moet wachten tot men tijd voor u heeft. En heeft u eindelijk contact dan krijgt u met IT-ers te maken. Niet zelden spreken deze een andere taal zo lijkt het (“heeft u de cache al geleegd of probeer eens alle plugins te disabelen”) en verloopt de communicatie moeizaam. Een basis voor frustratie en problemen die onopgelost blijven.

Door de webhosting – en de verantwoordelijkheid daarvoor – over te laten aan Mediabreed hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken.
Het is bovendien prettig om alle diensten die samenhangen met uw website (webhosting, onderhoud, e-mail, etc) onder één dak te hebben.

Wat krijgt u?

 • Uiteraard voldoende ruimte (1000 mb) voor uw website en e-mail.
  Of meer als dat nodig is.
 • De domeinnaam; .nl, .com, .org, .net, .shop, etc.
  U blijft te allen tijde de eigenaar van de domeinnaam.
 • Onbeperkt aantal e-mailadressen; iets@uwdomeinnaam.nl.
 • SSL beveiligde verbinding (groene slotje):

  Veiliger, maakt de site beter vindbaar en is eigenlijk verplicht voor webshops.
 • De garantie van zeer stabiele en up-to-date webhosting. Mocht er toch nog een probleem optreden, dan zal Mediabreed dit zo snel mogelijk voor u oplossen.

logo